Perfecte plek voor een lay-over 
Lees meer

Hilton AMS Airport

Perfecte plek voor een lay-over

Het nieuwe Hilton Amsterdam Airport Schiphol hotel, ontworpen door het Nederlandse architectenbureau Mecanoo, is via een overdekte promenade direct verbonden met de Amsterdam Airport Schiphol terminal. Het gebouw heeft een adembenemend ontwerp en herdefinieert hiermee hoe een luchthaven hotel er moet uitzien. De moderne badkamers zijn uitgerust met een grote inloopdouche met Easy Drain douchegoot.

Ultieme luxe 
Lees meer

Dubai Airport

Ultieme luxe

Qatar Airways biedt passagiers met haar 5-sterren lounge de ultieme plaats om tijd door te brengen en tot rust te komen. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om jezelf op te frissen gedurende een stopover. Deze opfrisruimtes zijn zo ontworpen dat gasten het gevoel hebben dat ze zich in een luxe spa begeven. Om dit gevoel van luxe te bevestigen heeft Qatar Airways ervoor gekozen de douches uit te rusten met Easy Drain afvoersystemen.

In het hart van de Alpen 
Lees meer

Hotel Edelweiss

In het hart van de Alpen

Hotel Edelweiss is een gezellig en stijlvol viersterren hotel, gelegen in de Oostenrijkse Alpen. De vriendelijke sfeer in het hotel is kenmerkend voor Salsburger gastvrijheid en maakt dit de perfecte locatie voor ontspanning. Gasten kunnen genieten van hun verblijf in een sfeervol ingerichte kamer. Deze zijn – voor optimaal douchecomfort – voorzien van een moderne barrièrevrije badkamer met regendouche en Easy Drain douchegoot.

Hemel op aarde 
Lees meer

Elounda Beach

Hemel op aarde

Elounda Beach resort is een klein stukje hemel op aarde in Kreta, Griekenland. Dit luxueuze vakantieoord, gelegen aan de helder blauwe Middellandse zee, biedt gasten het ultieme gevoel van ontspanning met excellente persoonlijke service. Elounda Beach omvat verschillende mini resorts met state-of-the-art villa’s. Deze villa’s zijn uiterst exclusief uitgevoerd, inclusief barrièrevrije douches met Easy Drain douchegoten.

De verticale stad 
Lees meer

De Rotterdam

De verticale stad

‘De Rotterdam’ is een immens bouwproject aan de Wilhelminapier in Rotterdam, dat ruimte gaat bieden voor wonen, werken en ontspanning. Het gebouw wordt ingericht als complete verticale stad, een plek waar men 24 uur per dag comfortabel kan verblijven. De appartementen in dit gebouw worden voorzien van exclusieve badkamers met topkwaliteit sanitair, waaronder barrièrevrije douches met Easy Drain douchegoten.

Renovatie Wellness-etage 
Lees meer

AMSTEL HOTEL*****

Renovatie Wellness-etage

Het Amstel Hotel, Nederlands bekendste luxueuze toevluchtsoord heeft haar Health & Fitness Club gerenoveerd. Zodoende verkreeg het prestigieuze Amsterdamse vijfsterren hotel in één klap een volledig nieuwe Wellness-etage. Deze werd uitgerust met de laatste noviteiten op sanitair gebied, waaronder Easy Drain douchegoten.

Spectaculair wonen 
Lees meer

Markthal Rotterdam

Spectaculair wonen

Markthal Rotterdam is een spectaculair bouwproject dat in het najaar van 2014 haar deuren opent. Dit belooft een unieke combinatie te worden van culinair genieten, veelzijdig winkelen en uiterst comfortabel wonen in hartje Rotterdam. De appartementen in dit complex worden voorzien van een moderne badkamer met inloopdouche en Easy Drain douchegoot.